Discovery's Time Team diverse jaargangen downloaden

Plaats hier algemene informatie over metaaldetectie. Heb je leuke tips? Een zoekverhaal, Een vraag? Dat kan hier...

Moderator: koiboyke

Gebruikersavatar
Munthunter Nederland
Webmaster
Webmaster
Berichten: 6598
Lid geworden op: 26 jul 2009, 16:39
Locatie: Beek en Donk

Discovery's Time Team diverse jaargangen downloaden

Bericht door Munthunter »

Hallo medezoekers,

Afbeelding

Aangezien ik regelmatig wat download, muziek, films en software, heb ik diverse downloadprogramma's gebruikt.
Echter kwam ik er kort geleden achter dat ik het programma BitComet erg prettig en vooral goed vind werken. Toen ik wat aan het zoeken was, kwam ik op het idee om eens te kijken of ik misschien hier wel het programma Time-Team van Discovery kon vinden, wat elders onvindbaar is. Time Team is een tijdje terug op Discovery uitgezonden. In het programma zoeken archeologen in een paar dagen naar bewoningsresten en andere zaken. Ze geven leuke tips en het is voor ons zoekers natuurlijk heerlijk om naar te kijken. Ze zoeken natuurlijk ook met metaaldetectors.

Maar nu even terug naar het downloaden. Ik zag dat vrijwel alle afleveringen zijn te downloaden via BitComet. Inmiddels download ik nu alle afleveringen van het jaar 2006, maar vanaf 1993 is ieder jaar terug te vinden. Geweldig!!! Het programma wordt nog steeds gemaakt en uitgezonden, alleen niet meer op de Discovery channel die wij kunnen ontvangen. Helaas is het niet ondertiteld en Engels gesproken

Ik weet niet of er meer geïnteresseerden zijn, maar als dat zo is en als zij niet weten hoe het downloaden werkt via BitComet, dan leg ik dat graag uit.
Het programma Bitcomet is via deze site (goed en gratis) te downloaden. http://www.downloadstad.nl/download/BitComet.html. Hieronder een korte uitleg.

Aan de linkerkant van het programma staan zoeksites die je moet gebruiken om de bestanden te vinden. Ik gebruik meestal die van PiratBay http://thepiratebay.org/ of ISOHUNT http://isohunt.com/. Time Team (of TIMETAM, Time Team zijn zoekopties) intypen en je vindt zo alle afleveringen los en per jaar samengevoegd. Een keuze aanklikken en de tekst DOWNLOAD.TORRENT aanklikken. Keuze bestand opslaan, OK en het downloaden begint in het programma BitComet.
(je kunt ook via Google zoeken zet dan achter je zoektem 'torrent' bijvoorbeeld 'TimeTeam Torent')

Natuurlijk zijn er altijd van die grapjassen die het leuk vinden om virussen en andere shit op het internet te verspreiden, maar bij Bitcomet en torrents van Toie Team ben ik het nog niet tegen gekomen. Maar altijd blijven opletten!!!

Downloaden via nieuwsgroepen kan natuurlijk ook, zoek maar eens via http://www.yabsearch.nl

Mocht iemand geïnteresseerd zijn dan zal ik een duidelijkere 'gebruiksaanwijzing' hier neertypen, is dit niet het geval dan bespaar ik mij nu die moeite. Ik heb inmiddels 3 jaargangen die ik kan gaan kijken.

Gr. Jeroen
Welkom op hét forum voor de munten en bankbiljettenverzamelaar!

Terug naar “Metaaldetectie algemeen”