eBay veilingen

Plaats hier berichten over veilingen. Denk aan veilingen van MPO, Karel de Geus, Schulman etc.

Moderators: maarten89, WBE

Mooie Muntjes
Volledig lid
Volledig lid
Berichten: 196
Lid geworden op: 23 aug 2012, 07:57

eBay veilingen

Bericht door Mooie Muntjes » 18 jan 2020, 23:49

Beste muntenliefhebbers,

De afgelopen weken én de aankomende weken veilen wij non-stop honderden kavels per week op eBay en alles (ja echt alles) bieden vanaf € 0,01. Niks onverkocht maar alles de deur uit. Het actieve aanbod staat op het moment van schrijven op 585 stuks!

Morgen (zondag 19 januari) lopen liefst 106 kavels kavels Koninkrijk af (serie 1/2 centen, 1 centen, 2,5 centen, stuivers, dubbeltjes en kwartjes). Een paar dagen later zijn de halve guldens, guldens en knaken aan de beurt.

Waar ons aanbod normaliter de hele wereld betreft houden we het nu, op het moment van schrijven, binnen de BENELUX met Provinciaal, België, Belgisch Congo en Luxemburg.

U vindt ons aanbod via de volgende link: https://www.ebay.nl/usr/mooiemuntjes

Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze webshop https://www.mooiemuntjes.nl. De webshop is weer behoorlijk aangevuld. Teveel om op te noemen maar de 10 stuiver 1809 Napoleon is toch wel het benoemen waard. Ontbreekt in vele collecties maar wij hebben er één in betaalbare kwaliteit.

Op de homepage van Mooie Muntjes vindt u tevens een link naar ons aanbod op eBay zien (button met eBay logo). U kunt zo gemakkelijk schakelen tussen onze webshop en eBay.

Graag tot ziens!

Met vriendelijke groet,

Teun & René

Terug naar “Veilingen”