De Elenin-Nibru samenzwering.

Plaats hier berichten over bankbiljetten in het algemeen. Bijvoorbeeld over fabricage, literatuur, levensduur, materialen, etc.
grivnagozer Nederland
Moderator
Moderator
Berichten: 2676
Lid geworden op: 28 jul 2009, 01:47
Locatie: rotterdam

De Elenin-Nibru samenzwering.

Bericht door grivnagozer » 30 jul 2013, 16:19

zw7510.jpg
Je hebt niet voldoende permissies om de bijlagen van dit bericht te bekijken.

grivnagozer Nederland
Moderator
Moderator
Berichten: 2676
Lid geworden op: 28 jul 2009, 01:47
Locatie: rotterdam

Re: De Elenin-Niburu samenzwering.

Bericht door grivnagozer » 30 jul 2013, 16:26

We zien hier het standaard 10 francs biljet van Zwitserland uit 1975. Leonard Euler, wie kent hem niet.. doet er niet toe.. hij was een wiskundige en natuurkundige (1707-1783), geboren in Basel.

Nu is dit biljet uitgegeven in 1975. Het heeft een sterrenkundig JPL-diagram, een manier om het verloop van een baan te berekenen die een komeet of asteroïde af gaat leggen.
imagesCA778RGO.jpg
Bekijken we de afgebeelde constellatie, dan zien we de planeten Jupiter, Venus en Mercurius liggen. Wie met een beetje handigheid de duimen aan weerszijden van het biljet bij de witte vlek onder de 10 en bij de haarlok van Euler houdt, ziet een soort van portal ontstaan, waarin de komeet zweeft. Die komeet is afkomstig van een fotootje met een telescoop genomen in een sterrenkundig laboratorium.

De komeet kreeg de naam Elenin-Niburu naar de ontdekkers er van. Waren zij de eerste.. nee, want Euler wist er van, maar gaf zijn naam er niet aan. Het was niet van hem, daarin was hij eerlijk genoeg. Die komeet wordt al vermeldt in de geschriften der Hopi-indianen in de USA en in Soemerische kleitabletten, dus er kan geen sprake zijn van algehele onkunde voor wie er open voor staat.


Volgt U het nog? Nu weten we namelijk ook de datum van de niet-bestaande JPL-diagram uit het jaar 1975. De datum waarin de komeet hing binnen de genoemde drie planeten moest namelijk nog komen. Die datum was 27 september 2011.

Wat gebeurde er nu? Een biljet uit 1975 toont de datum van 2011, 27 september. In de nacht van 26 op 27 september wordt een aardbeving geregistreerd aan de westkust van de USA, waarover Nasa een pressrelease op 29 september 2011 uitgeeft omtrent het gegeven dat de komeet rakelings langs de aarde scheerde. De aardbeving was de schuld van de komeet, die de Soemeriërs en de Hopi-indianen aanduidden als DE VERWOESTER. Sorry, maar het was niet de fatale klap die wij verwachtten sinds 1975.

Nu wordt het leuk. De komeet Elenin Nibru komt af en toe langs de aarde, en zorgt er voor dat een team specialisten miljoenen dollars kosten van de samenleving om het einde van de mensheid te berekenen aan de hand van de JPL-diagrammen van Elenin Niburu.
Voor afloop van de Verwoesting van de mensheid in 2011 besluit de Zwitserse bank in 1997 de gehele biljettenreeks te wijzigen. Euler maakt plaats voor Le Corbusier, het biljet verdween uit de circulatie in mei 2000 en kan nog worden ingewisseld bij de Zwitserse bank tot mei 2020.

Even recapituleren: we zien hier een bankbiljet met de komeet die niet direct zichtbaar is voor het blote oog omdat je er naar moet zoeken, het doel is het einde van de mensheid voorspellen met een niet door NASA gepubliceerde einddatum van 27 september 2011 om wereldpaniek te voorkomen, hetgeen men heel modern in 1975 gebruikte tot vervaardiging van het dan hypermoderne druktechnische biljet, dat destijds nauwelijks te vervalsen was.. Is er meer tussen hemel en aarde dan wij weten?

Het laatste plaatje toont de aliën links bij de pyramide op het Amerikaanse dollarbiljet..
illuminati_logo2.jpg
imagesCAGHWMX7.jpg
Je hebt niet voldoende permissies om de bijlagen van dit bericht te bekijken.

Terug naar “Bankbiljetten algemeen”