Op zoek naar hulp - numismatische munten

In deze rubriek vindt je meer informatie over de steeds meer in trek zijnde belegging, of investeringsmunten in goud, zilver en platina

Moderator: euromunter

Promunt
Nieuw lid
Nieuw lid
Berichten: 7
Lid geworden op: 01 nov 2012, 01:39

Op zoek naar hulp - numismatische munten

Bericht door Promunt » 01 nov 2012, 08:03

Ik ben aandeelhouder-bestuurder van een Luxemburgse investeringsmaatschappij gespecialiseerd in alternatieve investeringsvormen. Wij zijn reeds gedurende 9 maanden een nieuwe productlijn aan het uitwerken, meer bepaald rond numismatische munten en biljetten. Ikzelf ben teveel leek nog in deze wereld en ben op zoek naar iemand die echt enorm veel ervaring heeft in eerste instantie, in gouden numismatische munten. Daarmee bedoel ik, in de waarden van alle mogelijke gouden numismatische munten, in de handel ervan, in de aankoop ervan, de prijsevoluties, de verwachtingen, kortom een kei in deze materie, liefst ook met kennis van frans, Duits en Engels.
Indien iemand mij hier op het forum mee kan helpen, graag,

Mvg,

Promunt

grivnagozer Nederland
Moderator
Moderator
Berichten: 2676
Lid geworden op: 28 jul 2009, 01:47
Locatie: rotterdam

Re: Op zoek naar hulp - numismatische munten

Bericht door grivnagozer » 29 nov 2012, 21:23

Dit forum is bedoeld om munten en bankbiljetten te beschouwen als een betaalbare hobby, en niet als beleggingsobject. In de gouden wereld zijn vooral de Engelse souvereigns, Eagles van de USA, Krugerrands, Alpendollars en Franse 20 francs stukken tussen 1850-1940 practisch niet meer te traceren voor een gewone verzamelaar door beleggingsfirma's die wereldwijd alle materialen wegsluizen naar brandkasten. Dit geldt ook voor de PALLADIUM MUNTSLAG van de Russische munt. Vandaag de dag zijn gouden Byzantijnen en Aurei der Romeinen nog relatief betaalbaar.
Wij zijn echter een niet-commercieel forum zonder winstoogmerk, en uw functie als aandeelhouder binnen uw beleggingsmaatschappij staat mijns inziens lijnrecht daar tegenover.

Ik heet U welkom op dit forum mits u deze gemeenschap niet zal gebruiken in enigerlei reclamevoering voor uw clientéle. Indien u specifieke info wil bekomen omtrent gouden munten, kan het forum determineren en refereren naar catalogusnummers, doch dat is dan ook de enige kosteloze numismatische inzet welke wij genegen zijn te geven met vertoon van afbeelding uwerzijds van het te determineren object.

Eric.

Terug naar “Investering / beleggingsmunten in goud, zilver en platina”